L - S: 9:00 - 18:00
Duminica - INCHIS
021 311 83 29
0745 039 773
office@adriaexpert.ro
adrian@adriaexpert.ro
FMEA - LOPA
ADRIA EXPERT, membru fondator al ARSSM-Filiala Bucuresti-Ilfov, membru UCSSMR, este societate abilitata de MMSSF sa presteze servicii de securitate si sanatate in munca, conform Certificatului de abilitare Nr. 0829/PS. 
ADRIA EXPERT organizeaza cursuri pentru formarea profesionala a adultilor. Cursurile sunt autorizate de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si de Ministerul Educatiei Nationale prin Autorizatia seria B nr. 7413. Certificatele eliberate sunt recunoscute la nivel national si international si sunt insotite de suplimentul Europass. 

Echipa ADRIA EXPERT este formata din inspectori cu experienta vasta in domeniile securitatii si sanatatii in munca si al situatiilor de urgenta.

ADRIA EXPERT este certificata ISO 9001:2008.

De asemenea, ADRIA EXPERT ofera servicii de evaluare de risc la securitate fizica, evaluatorii sai fiind inscrisi in Registrul National al Evaluatorilor de Risc la Securitatea Fizica.

Asiguram servicii de calitate in domeniile:

Securitatii si Sanatatii in Munca (SSM)
Evaluarii de risc de accidentare
Coordonarii privind SSM pe santierele temporare si mobile
Autorizarilor ISCIR
Echipamentelor individuale de protectie
Evaluarii de risc la securitate fizica
Formarii profesionale inspector in domeniul SSM
Apararii impotriva incendiilor (PSI)
Verificarilor PRAM
Echipamentelor PSI
Programelor software pentru implementarea masurilor propuse
Studii de risc HAZOP, HAZID, FMEA, LOPA, SIL
Pentru detalii si comenzi, va rugam sa ne contactati la nr. de telefon: 0745039773 sau la adresa de e-mail office@adriaexpert.ro.
© Copyright 2021 FMEA - LOPA. Un produs Adria Expert. Toate drepturile rezevat | Studii de risc FMEA - LOPA - SIL. Analiza risc tehnologic