L - S: 9:00 - 18:00
Duminica - INCHIS
021 311 83 29
0745 039 773
office@adriaexpert.ro
adrian@adriaexpert.ro
Image

FMEA-LOPA

Metodologiile FMEA - LOPA, dezvoltate de ADRIA EXPERT, sunt instrumente excelente de evaluare a riscurilor care vă permit identificarea pericolelor legate de modurile de defectare de efcicienţa barierelor de protecţie și reducerea riscurilor asociate. 

Identificarea pericolelor este fundamentală pentru proiectarea şi exploatarea în condiții de siguranță și funcționare a oricărui sistem, fie că este vorba un proces dintr-o uzină petro chimică sau orice alt proces. Metodele de studiu FMEA şi LOPA sunt bine dezvoltate și sunt utile în majoritatea aplicațiilor. 

FMEA (Failure Modes and Effects Analysis) – FMEA este o metodologie analitică utilizată pentru a se asigura că eventualele probleme au fost luate în considerare şi abordate. FMEA este un instrument eficient pentru a cuantifica riscurile, astfel încât acestea să poată fi analizate, prioritizate,
atenuate sau eliminate. FMEA poate fi aplicată în toate tipurile de organizaţii, inclusiv de producţie şi servicii

LOPA (Layer of Protection Analysis) – Analiza barierelor de protecţie – este o metodologie cantitativă în vederea evaluării barierelor necesare pentru prevenirea evenimentelor periculoase şi pentru reducerea riscurilor în procese până la niveluri tolerabile şi acceptabile
Image
Aplicatia FMEA-LOPA este un instrument eficient pentru a cuantifica riscurile, astfel încât acestea să poată fi analizate, prioritizate, atenuate sau eliminate.

Cui se adreseaza aceasta Aplicatie:

evaluatorilor de riscuri profesionale,
auditorilor, 
inginerilor de proces, 
tehnicienilor si supervizorilor,
managerilor de uzine si fabrici, 
managerilor de proiecte din orice domeniu de activitate, 
responsabililor cu mentenanta proceselor,
responsabililor cu sistemele de siguranta 
Pentru detalii si comenzi, va rugam sa ne contactati la nr. de telefon: 0745039773 sau la adresa de e-mail office@adriaexpert.ro.
Image

Curs FMEA-LOPA (2 zile)

Adria Expert, sub egida ARSSM Filiala Bucureşti-Ilfov, are plăcerea să vă invite la cursul de formare profesională continuă, cu durata de două zile, în metodologia și tehnicile FMEA-LOPA .

Acest curs este conceput pentru a oferi participanţilor cunoştinţe şi abilităţi practice necesare pentru a efectua şi interpreta studii FMEA şi LOPA în special în acele întreprinderi unde există procese tehnologice sau fluxuri de activităţi, folosind în acest scop exemple şi studii de caz.
© Copyright 2021 FMEA - LOPA. Un produs Adria Expert. Toate drepturile rezevat | Studii de risc FMEA - LOPA - SIL. Analiza risc tehnologic